Over ons

 
 

Ongeveer acht jaar geleden kwam er een vraag binnen van een huisartsenpraktijk uit de Schilderswijk in Den Haag die op zoek was naar een jaarverslag op maat. De bestaande mogelijkheden voor een jaarverslag sloegen de plank mis, of waren teveel werk om te realiseren. Sietske en Reinier zaten op dat moment allebei op hetzelfde kantoor voor een ongerelateerde tijdelijke klus, en zo kwam de vraag toevallig bij hen terecht.

De ICT en programmeerkennis van Reinier, gecombineerd met de medisch inhoudelijke kennis en data analyse ervaring van Sietske werkte aanstekelijk. Het was ontzettend leuk om te werken aan een rapportage die écht verschil maakte in de praktijk, en zo ontstond het idee voor de software van Zorg op Orde.

Door de jaren heen zijn de software tools, project voor project, in nauwe samenwerking met huisartsen, uitgebreid tot een totaalpakket gericht op kwaliteit van zorg en financiën van zorg. Door schouder aan schouder te gaan staan met de zorgverlener lukt het ons om hen in hun kracht te zetten, zodat zij op efficiënte wijze goede (én goed betaalde) zorg kunnen leveren.

We begonnen in 2012 als afdeling van een computerstoringsbedrijf, maar staan sinds 2016 met ons gehele afdelingsteam op eigen benen onder de naam Zorg op Orde BV. Naast Sietske en Reinier zijn er vijf vaste medewerkers, die met dezelfde passie en overtuiging huisartsen, POH-ers, assistenten, en (praktijk)managers ondersteunen.

Wil je weten wat onze software voor jouw praktijk kan betekenen, kies dan voor een kennismakingskwartaal. Zo kun je laagdrempelig zelf ervaren wat de mogelijkheden zijn. We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën en projecten, neem gerust contact op!

 

Team Zorg op Orde bestaat uit:

  • Sietske Helder

  • Reinier Zwitserloot

  • Ilse Schouten

  • Kirsten Westerduin-Boelhouwer

  • Carina van den Heuvel

  • Sanne de Haas

  • Shaban Jama

(v.l.n.r. Ilse, Sietske, Kirsten, Carina, Reinier en Shaban)

(v.l.n.r. Ilse, Sietske, Kirsten, Carina, Reinier en Shaban)