Aanmelden openingsweek

Wij hebben ons kantoor in augustus 2019 verhuisd van Leidschendam naar Delft. Van 7 tot 11 oktober vieren we de opening van ons nieuwe kantoor door verschillende activiteiten voor huisartsen, assistenten, POH-ers, en (praktijk)managers te organiseren. Daarnaast zijn we op maandag 30 september te vinden in het Meisjeshuis (Oude Delft 112, Delft), waar we een lezing geven voor de ICT Kring van Delft.

Op maandag 7 oktober blikken we vooruit naar het komende jaar, en bespreken we gezamenlijk de prioriteiten bij het (door)ontwikkelen van de software. Woensdag 9 oktober is onze praktische dag, je mag bij ons op consult komen! Neem je laptop met Vecozo certificaten en/of HIS thuiswerkplek mee, en wij helpen je met het inregelen van je contracten of het op orde krijgen van je HIS. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar ivm beperkte beschikbaarheid wel graag vooraf reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Op vrijdag 11 oktober is het tijd om te relaxen en proosten, kom je ook?

Je bent van harte welkom! Aanmelden kan tot 26 september via onderstaand formulier. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op!

 

Meld u aan via onderstaand formulier

Naam *
Naam
Aanmelding *
Je mag je aanmelden voor meerdere onderdelen. De locatie is bij ons op kantoor (Lange Geer 4, Delft) tenzij anders aangegeven. RSVP voor 26 september ivm catering en planning.
De mogelijkheden voor een gratis (team)consult zijn beperkt, laat ons daarom via deze toelichting weten waar we jou mee kunnen helpen en met hoeveel personen je komt. Dan kunnen wij in overleg de consulten zo efficiënt mogelijk inplannen.